Intro

Baru je lg blog ni acceli.
Nak clear kan sikit segala mak nenek yg ada dlm umah sy ni.

Sbb2 nak clear:

  1. Almari "mengecik" hihih even ada je baju bajan yg pakai sekali dua je or yg lg best beli2 xpakai langsung because of size hehehh.
  2. Size- dolu2 sy ni kategori OVERWEIGHT so bnyak la baju bajan size L & XL yg akan dijual. Baju bajan size S pon ada gak jual psl xsedor diri size M sebenornya tp gi beli size S hahahhhh.
  3. Rumah dah terlalu semak samun.. sgt bnyak brg, mcm muzium plaks.. nak2 lg umah flat (kalo duk banglow lain kire, semua bley sumbat hehe)
  4. Will pindah soon (actually sy apply pindah blk kg di pantai timur so nak angkut smua skali tu.. perghhhh mahal - nak kena byr brapa riban utk sewa lori sajork?
  5. Kat kg umah dh cukup lengkap so maybe brg2 letrik/ perabot akan dijual jgk lah.


CONDITION
You guys don't worry,
sy xjual brg yg dah rosak @ xleh dipakai dah.
Xbaik menganiaya org..
All goods still in good condition & some of the brg condition nya
masih tip top (this i promise you heheh mcm N'Sync lah pulok kan?)


PRICE
So i will sell skit demi sikit le,
kalo skaligus, letih gak hehe.
About price, don't worry.. i will sell wif THE BEST PRICE.
Semua org mampu beli :D

err even masih bujang tp brg saye bnyak huhu.


14 October 2010

Rest for a while

Dear all customers & viewers.. sorry sbb dh lama xupdate blog.
Sy rest utk beberapa ketika & i will back soon with new preloved.

Sabar ye alls? :D

19 August 2010

Kod 25- Tshirt

Kod 25-  Tshirt  (brand Cheetah)
                                                             Size M
                                                              RM10
                                       AVAILABLE

Kod 24- Kemeja

Kod 24- Kemeja (brand Petrol)
Size L (tp fit to size S & M:  cutting kecik)
RM12
                                         SOLD

                                                            Depan

Belakang (corak timbul kat belakang tu.. nice) ;-)

12 August 2010

Kod 23- Blouse

Kod 23-  Blouse
Free Size (fit to S & M)
RM10
AVAILABLE

5 August 2010

Sy outstation

Sy outstation dr 6-8 Ogos 2010.
So dgn ini segala pengeposan akan dilakukan lps sy blk dr oustation (bermula dr masa sy posting entry ni).


Yg mana booking tu.. sy akan still KEEP in BOOKING lah.
& yg mana sms pd tarikh berkenaan tnya kod sekian2.. maybe sy tak ingt kod with which item (kena tgk gambo dulu).
& sape2 yg emel sy xjwb sbb xbwk lappy pon.

See u next week with other items.. daaa :D

3 August 2010

Kod 22- Blouse

Kod 22- Blouse
Free Size (fit to S & M)
RM10
Belom pernah pakai
SOLD TO SHA

2 August 2010

Kod 21- Tshirt

Kod 21- Tshirt (Hanes)
Free Size (fit to S & M)
RM6
Baru pakai sekali
SOLD TO KAK INA